STRIKKEDILLA BLUES OG ANDRE KREATIVE PÅFUNN.

strikkedilla-blues

 

Jeg har alltid vœrt glad i det skapende element .

Min mor var en dyktig syerske og strikket alt vi fire søsken hadde behov for av gensere, luer,m.m

 

Min drøm var å bli motetegner og tegnet tidlig kjolerog annet som min mor tryller frem på symaskinen .

 

 

 

]

 

 

 

Genser i 2 farger -smykke laget av tresopp .
Pikegenser i 2 farger .

gensersalg3

tresmykker

t-skjorte-1

En periode bodde jeg i Gamlebyen utenfor Fredrikstad , der jeg strikket modeller for en butikk , som drev med skinn og lœr , og innehaveren var meget dyktig innen markedsføring og solgte meget bra .

teppe-av-filler

Senere har jeg tatt utdannelse via grafisk design .

Jeg strikker for hånd og har brukt en del pleddgarn , som gir en morsom effekt.

huset-med-galleri-i

Jeg driver også med en kombinasjon av datatrykk og knyttebatikk, smykker av tre m.m I mitt galleri Gråbølsødegarden kan mine produkter sees sammen med malerier, illustrasjoner og tegninger av Billedkunstner Rune Olsen , i Haldenveien 1340, 1875 Otteid .

 

bildet-av-galleriet

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Annonser
Publisert Kategorier HåndverksprodukterStikkord , , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.