Kom katta for for tidlig ut av sekken?

taushet-er-gull

Illustrasjon av Billedkunstner Rune Olsen.

Media, den 28.03. 2017, slo opp nyheten om at Islams Råd Norge hadde ansatt en kvinne som bruker niqab i organisasjonen.
 Dessuten har dette rådet visstnok mottatt kroner 500000 fra staten til sitt "arbeid".
Flere politikere, blandt dem pakistaneren Abid Raja, visstnok han også muslim, samt kulturministeren, har gått ut og kritisert tilsettingen av den niqabkledde kvinnen. Svært uklokt mener de.
Da er det god grunn til å spørre: Ble katta sluppet for tidlig ut av sekken? Islamiseringen av det norske samfunnet går sin gang, men den skal altså helst foregå i det stille for ikke å skape unødig uro hos urfolket, nordmennene.
 Noen av oss som representerer de deler av urfolket som har våget å lette litt på bindet for øynene, noe som vi nærmest er pålagt å ikke gjøre da vi helst ikke skal se virkeligheten, og i alle fall ikke snakke åpent om det man ser, resikerer tiltale og straff om vi drister oss til å påpeke denne utviklingen, endog i heller milde ordelag.
Bøtelegging for at man har uttalt "at hijab bruker vi ikke i Norge" skulle fortelle litt om dagens virkelighet i fedrelandet vårt. Diskrimineringsloven gir fritt leide for muslimer og andre som har kommet hit til å kunne anmelde nordmenn som er løsmunnet nok til å gi uttrykk for mishag over det som skjer.
Overtakingen skal foregå i det stille, bare så man vet det! Det er som påminnelsen til nordmenn under krigen: "Skutt blir den"!
Norvald Aasen

Annonser
Publisert Kategorier POLITIKKStikkord , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.