HVORFOR BØR VI BRUKE KOSTTILSKUDD ?

DSC01324

Jeg er utrolig opptatt av sunn og nœringsrik   mat og ved konvensjonell jordbruk blir jorden så fattig og utarmet at det meste av nœringen blir borte .

Selv er jeg så heldig å bo på en gård hvor jorden aldri har vœrt utsatt for kjemiske midler og her dyrker jeg mine grønnsaker I ett naturlig miljø uten noen form for kjemisk tilsetting .

 

Statistikk viser at vi ikke lenger kan stole på at maten vi spiser kan forsyner oss med hele spekteret, og riktige mengder av de viktige næringsstoffene vi trenger for optimal helse.

 

"Det er et alarmerende faktum at mat (frukt, grønnsaker og korn) nå er sådd og vokser på millioner av dekar jord som ikke lenger inneholder nok av visse mineraler, og er derfor sulter oss - uansett hvor mye av det vi spiser. Ingen kan i dag spise nok frukt og grønnsaker for å forsyne kroppen med de mineralene som kreves for ha god helse."

 

Vår hektiske livsstil kan ha en enorm effekt på våre spisevaner og næringsinntak. Det å sette seg ned til en deilig tallerken med sesongens dampede grønnsaker, litt proteiner og grove kornprodukter kan være lettere sagt enn gjort i disse hektiske dager.

 

Mange tiår med intensivt jordbruk og et globalt marked for innførsel og utførsel, betyr at frukt og grønnsaker blir høstet før de er modne. Dette er noe som reduserer  næringsverdien deres enormt. Dette antas å påvirke helsen til våre gressetende kuer også, og utsetter dem for en større trussel ovenfor sykdommer som for eksempel tuberkulose.

 

Vi utsettes for minst 300 kjente miljøgifter på en daglig basis. Dette er gjennom forurensing i luften som vi puster inn, samt de produktene vi tar inn og på kroppen, sånn som forskjellige typer sminke, toalettsaker, mat og drikke.

 

Mens mange av disse kjemikaliene kanskje ikke er skadelige alene eller etter kortvarig eksponering, er realiteten at mange av oss bruker en “cocktail” av disse kjemikaliene på daglig basis. Denne akkumulering av giftstoffer kan komme til å skade kroppen vår på sikt, og påvirke vår næringsstatus negativt.
Det hektiske livet som mange av oss fører kan være både utfordrende og givende. Men i løpet av de mer krevende periodene av livet, kan kroppens behov for viktige næringsstoffer som magnesium, vitamin C eller B-vitaminer være større. Det å tilføre gode kosttilskudd kan bidra til å møte kroppens økte etterspørsel etter næring.

 

 

Våre FOOD-GROWN® næringsstoffer tilføres kroppen i form av mat. Forskning viser at denne intelligente processen sikrer at næringsstoffene opptas usedvanlig godt. Faktisk er det dokumentert i litteraturen at en sammenligning mellom FOODGROWN ® Zink og dets syntetiske motpart, har FOOD-GROWN®-versionen et 75 % større opptak over en lengre tidsperiode.

I naturen suger en voksende plante sine næringsstoffer fra jorden for å vokse og trives. Når disse næringsstoffene befinner seg i jorden, er de i en såkalt ”uorganisk form” (også kalt uorganiske salter). Men disse næringsstoffene trekkes opp gjennom plantens røtter og metaboliseres til en helt annen struktur, hvor de igjen konverteres til plante bundne former. Denne konvertering har ikke bare endret næringsstoffenes kjemiske struktur, men de er uløseligt bundet sammen med plantens cellestruktur og kombineres med mange andre nyttige næringsstoffer. Disse kalles for ”cofaktorer”.

Vi kan ikke utføre denne konverteringen av næringsstoffene selv, men vi er avhengige av at plantene gjør det for oss. Vår FOOD-GROWN® process kopierer denne processen, slik at vi får vitaminer og mineraler i en organisk, ubearbeidet, lettopptakelig form.

 

 

https://www.altshop.no/nutrition?aff_id=974

Superfood Brownies - Altshop oppskrifter - Tiril's Raw food "kjøkken":https://www.youtube.com/watch?v=MenzIWG3MTM

Annonser
Publisert Kategorier HELSE, VideoStikkord , , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.