probioform.jpg

I februar fortalrte forskere at nordmenn er i verdenstoppen med flest giftstoffer i kroppen.

Hos matmyndighetene ligger det stadig spørsmål fra EU om å øke grensverdiene for sprøytemiddelrester i mat.
Kun en engang har Nortge brukt vetoretten mot strømmen av EU -forordninger .
Det meste blir godkjent til tross for motstand fra folket.
Forslaget fra 2012 om å øke rester av glyfosat i linser med 100 ganger ble også godkjent.
Glyfosat blir i hovedsak brukt til bekjempelse av ugress, men i dyrking av linser og korn blir også dette brukt for å tvangsmodne avlingene .
Norge importerer stadig mere mat og ligger på importtoppen i Europa , noe som betyr at vi eksponeres for andre typer sprøytemidler nen det som er tillatt i Norge .
i 2012 ble det funnet sprøyemiddelrester i 55 % av prøvene som ble tatt av mat .

kilde”: Ren «mat»:https://www.renmat.no/
Så hvorfor godtar vi dette når det finnes andre muligheter.

Probioform er et kosttilskudd for å bygge opp tarmfloraen igjen. Den inneholder en unik blanding av mikroorganisker som melkesyrebakterier, urbakterier og sunn gjærssopp. Den inneholder også B vitaminer, Q10, vitamin K, Lykopen, Vitamin A, essensielle aminosyrer, enzymer og antioksidanter.Probioform balanserer og minsker mengden med uheldige tarmbakterier, og er veldig effektiv ved behandling av kandida. Bak produktet ligger mange års forskning av Dr. Higa fra Japan. Probioform er produsert i Dr. Higas laboratorier, og er av svært god kvalitet. Har ett årsholdbarhetstid og kan stå  i romtempratur også etter åpning.
Probioform er et flytende aktivt bredspektret probiotikum med tre hovedkomponenter: Melkesyrebakterier, villgjær og enzymer som raskt bygger opp den naturlige tarmfloraen.
https://www.altshop.no/1819-probiform-markedets-kraftigste-probiotika-2-liter?aff_id=974

 

Kategorier: Ukategorisert

7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Relaterte innlegg

Ukategorisert

BOLIGJAKT.

Tror du virkeligde to klarer seg uten oss i byen.   Vi bodde i snekka i 3 mndr og det gikk utmerket. Vår gode venn Vidar kom på ett helgebesøk og fortalte at han skulle Les mer …

Ukategorisert

DA RØYKELOVEN KOM.

Vi pleide å innskrenker røykingen vår ved å sette opp ett røykeskjema hver dag og prøve å komme oss ned til 10 pr. Dag .En av våre faste steder når vi gikk ut for å Les mer …

Ukategorisert

ÅPENT BREV TIL TIL NORGES STRØMLEVERANDØRER .

Den påtvungne innstatteringen av smartmålere betegner jeg som det største overgrep mot den norske befolkning . De fleste innbyggere i Norge er fullstendig uvitende om helserisikoen de blir påført gjennom smartmålere . Helse –og Omsorgsdepartementet Les mer …