HVOR MYE GIFT TÅLER VI ?

probioform.jpg

I februar fortalrte forskere at nordmenn er i verdenstoppen med flest giftstoffer i kroppen.

Hos matmyndighetene ligger det stadig spørsmål fra EU om å øke grensverdiene for sprøytemiddelrester i mat.
Kun en engang har Nortge brukt vetoretten mot strømmen av EU -forordninger .
Det meste blir godkjent til tross for motstand fra folket.
Forslaget fra 2012 om å øke rester av glyfosat i linser med 100 ganger ble også godkjent.
Glyfosat blir i hovedsak brukt til bekjempelse av ugress, men i dyrking av linser og korn blir også dette brukt for å tvangsmodne avlingene .
Norge importerer stadig mere mat og ligger på importtoppen i Europa , noe som betyr at vi eksponeres for andre typer sprøytemidler nen det som er tillatt i Norge .
i 2012 ble det funnet sprøyemiddelrester i 55 % av prøvene som ble tatt av mat .

kilde”: Ren "mat":https://www.renmat.no/
Så hvorfor godtar vi dette når det finnes andre muligheter.

Probioform er et kosttilskudd for å bygge opp tarmfloraen igjen. Den inneholder en unik blanding av mikroorganisker som melkesyrebakterier, urbakterier og sunn gjærssopp. Den inneholder også B vitaminer, Q10, vitamin K, Lykopen, Vitamin A, essensielle aminosyrer, enzymer og antioksidanter.Probioform balanserer og minsker mengden med uheldige tarmbakterier, og er veldig effektiv ved behandling av kandida. Bak produktet ligger mange års forskning av Dr. Higa fra Japan. Probioform er produsert i Dr. Higas laboratorier, og er av svært god kvalitet. Har ett årsholdbarhetstid og kan stå  i romtempratur også etter åpning.
Probioform er et flytende aktivt bredspektret probiotikum med tre hovedkomponenter: Melkesyrebakterier, villgjær og enzymer som raskt bygger opp den naturlige tarmfloraen.
https://www.altshop.no/1819-probiform-markedets-kraftigste-probiotika-2-liter?aff_id=974

 

Annonser
Publisert Kategorier Ukategorisert

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.