Om det kollektive tilbud i marker kommune

DSC01486.JPG

Jeg flyttet til Marker kommune for godt og vel 2 år siden , noe jeg ikke har angret på .Jeg har aldri hatt bil , så den mulighet for å gjøre nødvendige innkjøp må jeg benytte meg av skolebussen , noe som er hyggelig nok .

Men i skoleferien har man ett tilbud som jeg setter veldig stor pris på , nemlig Flexx .
Her kan man bestille tur 2 timer før avgang, bli hentet ved døren og avtale hjemtur .
Turen koster det samme som vanlig busstakst og man får samtidig få en rundtur i distriktet .
Jeg synes dette er ett fantastisk tilbud , men jeg undrer meg litt på hvorfor ikke flere benytter seg av dette , og jeg skulle ønske at dette tilbudet kunne vedvare også i vinterhalvåret , spesielt turer til Halden, som har litt mere å tilby av butikker enn Ørje .

Flexx er besttillingstrafikk nog ingår som det ordinœre kollektivtilbudet i Østfold , men er likevel ikke som en vanlig busstur.
Du blir hentet hjemme og blir kjørt hjem igjen , men du betaler kun busspris.
Flexx stoppet bare der reisende skal hentes eller leveres, derfor kan kjøretiden variere fra tur til tur .
Mere informasjon finner man “her”:http://ostfold.flexx.no/media/1424/marker-kommune_sommeren-2016.pdf

 

Annonser
Publisert Kategorier KOMMUNIKASJON, Video

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.