ISFOLKET.

Rune og jeg flyttet til Wireholmen I Vansjø 12 februar 1995, en liten øy hvor det var en liten hytte og en tyskerbuss, som hadde blitt dratt over isen under 2 verdenskrig .

 

Med hund og katt og det vi klarte å bœre vandret vi over isen I tett tåke.

 

Det var en liten hytte med ett stort kjøkken og oppholdsrom og ett soverom og her skulle vi tilbringe noen måneder I kontakt med naturen og hverandre .

Rune elsket naturen her ute og han ville at jeg skulle bli glad I den .

 

Før jeg sovnet , hørte jeg det dundret og smalt I isen , og det hørtes ut som det kom et skip seilende .

 

Vi måtte planlegge nøye med

innkjøp av mat , det var lang vei og vi vennet oss til å handle 2 ganger I måneden .

Hunden vår, Troja, elsket å løpe på isen.

.Hun ble så flott og blank I pelsen av å vœre ute mesteparten av dagen .

 

Jeg lœrte mye om isforholdene , om fargen på isen der det var usikkert å gå .

Av og til kjørte vi en tur med sparkstøttingen I mørket, det var underlig å suse avgårde på isen .

Vi var ute hele dagen , samlet ved og om kveldene tente vi på parafinlampene . Rune tegnet eller malte og jeg hadde funnet en ny hobby , på gamle trœr vokste det en slags sopp med mange individuelle former , som jeg ulet ut, noen ble til til lamper og vaser for blomsterdekorasjoner .

Vi bodde på øya fram til st, Hans, da kjopte vi en tresnekke som ble bolig for en stund.

Jeg er glad for den tiden , for det rike dyrelivet og den vakre naturen der ute .

 

 

 

Annonser
Publisert Kategorier Ukategorisert

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.