SVAR PÅ SVADABREV FRA HELSE- OG OMSORGSDEPARTEMENTET.

eventyrfortelleren

Ill. Billedkunstner Rune Olsen ( 1948-2005)

Jeg har ett forslag som jeg tror mnge vil støtte emg I , hvorfor ikke skifte navn på dette departementet som på ingen måte har det norske folks beste I tankene når dere friskmelder automatiske strømmålere og utsetter tusenvis av uvitende nordmenn for en ekstrem helsefare .
Sitat”:
Norsk helseforvaltning har I en årrekke tatt mennnsker som mener de lider under el-overtfølsomhet på alvor.
Spørsmåler har blitt grundg utredet .
Ett eget utvalg ble for noen år satt sammenfor å undersøke den forskning some r blitt gjort om temaet .
Senere års forskningsarbeide og tidligere studier gir samlet sett ikke belegg  for å komkludere med at eksponeringfor svake radiofrekvente felter årsak til etter medvirkende årsak til “helseplager”:http://gallerigrabolsodegarden.com/2017/09/17/helse-og-omsorgsdepartementets-forsvar-for-smartmalere/

Departementet lener seg til en forskning som ble foretatt I 2010 av Folkehelseinstituttet .

Rockefeller Foundation donerte en million dollar til den norske stat I slutten av
1920-årene .
Donasjonen hadde en viktig betingelse”: Den norske stat matte binde seg til å finansiere
En permanent drift av ett nasjonalt folkehelseinstitutt .
Hvert år mottar instituttet ett titalls millioner kroner fra Rockefeller Foundation,
Hvor midlene disponeres av familien Stoltenberg.

Les “mer”http://paradigmeskiftei2012.blogg.no/1308663600_stoltenbergfamilien_o.html

Dansk TV gjorde ett forsøk hvor 4 El-overfølsomme mennesker ble testet 5 ganger hver , hvor de klarte å føle når de ble utsatt for stråling , hvor det kom tydelig fram at el-overfølsomhet er reell og ikke innbilning.
Filmen kan sees “her”:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=j25MHqq8Q9E
Barry Trower er utdannet under britiske myndigheters krigførenhet for mikrobølgeteknologi på 60 -tallet.
Sitat”:Strålingen deles ofte inn i ioniserende og ikke-ioniserende stråling. Ultrafiolett og over er kjent som ioniserende bølger og det er ikke tvil om skaden de kan forårsake når de kommer inn i kroppen. Stråling under ultrafiolett sies å være ikke-ioniserende og det er her argumenter oppstår mellom forskere om hvorvidt skade kan oppstå i menneskekroppen ved eksponering for disse bølgene.

Når noen spør om et bestemt nivå av elektromagnetisk stråling er trygt refereres det vanligvis til en sikkerhetsgrense satt av myndigheten i det landet du befinner deg. Sikkerhetsgrensene baserer seg i
virkeligheten på personlig mening. For å gi ett eksempel kan en spesiell type mikrobølgestråling variere fra 10 enheter i Italia til 3300 enheter i Storbritannia.
Barry Trower oppsummer rundt 1000 forskningsartikler skrevet de siste 20 år og forsøker å forklare hva som skjer når den elektriske og magnetiske delen av mikrobølgene går inn i kroppene våre:

Ettersom vi er vannbaserte skapninger fungerer vi som antenner for disse bølgene. Når bølgene går inn i kroppene våre generes elektrisitet.
Strømmen som genereres i kroppene våre, vil som all elektrisk strøm gå til jord, og ta minste motstands vei. Dessverre er minste motstands vei den veien som bærer hele 90% av kroppens informasjon slik som hormoner, antistoffer og nevrotransmittere.

Hormonene, antistoffene og nevrotransmittere vet hvor de skal «gå av» fordi det er en tilsvarende motsatt ladning på leveringsstedet. Problemet er at hvis du har en elektrisk strøm som passerer gjennom kroppen, kan den forandre denne ladningen, enten på hormonene, antistoffene eller nevrotransmitterne eller på stedet for levering. Dette vil kunne føre til kjemikalier ikke kan trenge inn i cellene og at cellene ikke får kvittet seg med avfallsstoffer.
Skader forårsaket av langvarig lavnivå av elektromagnetisk stråling er:
• Hjerteproblemer
• Blodproblemer
• Forstyrrelse av beinmarg
• Svulster
• Kalsiumforstyrrelser
• 46% reduksjon i melatonin nattestid.
• Undertrykkelse av immunsystemet.
• Økt fare for leddgikt.
• Hudproblemer
• Øreproblemer
• Risiko for leukemi.
• Kreft hos barn.
• Søvnproblemer
• Depresjon
• Problemer med hukommelsen.
• Konsentrasjonsvansker
• Psykiske forhold
• Neurologiske sykdommer
• hodepine
• Svimmelhet
• Utmattelse
• Spontanabort
• Infertilitet
• Epileptisk aktivitet.
• Effekter på menneskelig EEG.
• Effekter på blodtrykk.
• Økt permeabilitet av blodhjernebarrieren.
• Effekter på hjerneelektrokjemi.
• DNA skade i gnagere hjerne.
• Kreft i mus.
• Synergistiske effekter med visse stoffer.
• Utmattelse
• Hodepine
• Varmhet bak øret.
• Varme på øret.
• Brennende hud.
En nylig oppdagelse viser at mikrobølgestråling forandrer permeabiliteten(gjennomtrengeligheten) til blod hjerne barrieren som er designet for å beskytte hjernen mot uønskede sykdommer eller kjemikalier. Det er også vist at elektromagnetisk stråling som trenger inn i kroppen, kan endre størrelsen på partiklene som beveger seg rundt kroppen. Dette sammen med at strålingen forandrer blod hjerne barrieren tilsier at uønskede partikler kan trenge inn i hjernen. Dr Hyland fra Warwick University har skrevet at opptaket av legemidler; Spesielt nevrologiske medisiner hemmes på grunn av endringer i blod-hjerne- “barriren”:http://ny1.no/2017/08/19/mikrobolger-og-deres-effekt-pa-kroppen/

How Smart Meters Affect Your “body”:https://www.youtube.com/watch?v=z2Mt00xY8eU
Hver dag kommer det inn rapporter fra mennesker som er blitt alvorlig syke av automatiske strømmålere , dvs en kombinasjon av wifi, iphone m.m som tilsammen danner skade .
Det holdert ikke å lene seg til en rapport fra 2010 og bruke den som en evigvarende argument når utviklingen skjer med en foruroligende fart .
Men folket er begynt å våkne .
• 46 prosent er enige i at forskningsresultater ofte er kjøpt av industri eller myndigheter og dermed ikke er til å stole på.
• Hele to av fem mener forskningsresultater i stor grad er preget av forskernes egne holdninger og synspunkter.
• Halvparten er enig i at media/journalister kun presenterer forskningsresultater som underbygger deres egne synspunkter.
• Bare en av fem sier de er godt informert om utvikling innen forskning.
• Like få mener de vil klare å oppdage det dersom en nyhet refererer til falsk eller usann “forskning”:https://www.aftenposten.no/kultur/i/zaJaq/Ny-undersokelse-Nesten-halvparten-av-nordmenn-stoler-ikke-pa-forskning
Jeg forbeholder meg retten til å ta vare p å min egen helse og sier net til denne tvangen som myndighetene presser på oaa med sine latterlige argumenter at det blir lettere for oss alle , når vi slipper å lese av måleren.

 

 

 

 

Annonser
Publisert Kategorier HELSE, NRKStikkord , , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.