GUTTEN SOM VILLE GLEDE SIN MOR.

hvilende gaupe

Da vi kjøpte det lille huset I Rygge, fulgte det med ett bryggerhus , som det opprinnelig var 2 rom I .

 

Dette utvidet vi og bygde om til atelier med ett lite tekjokken, ett ekstra rom og galleri , som vi kalte “Galleri Lagunen” .

 

Hver søndag hadde vi åpent for publikum, vi hengte små lamper I trœrne og folk fant veien ned til oss .

Huset lå helt need ved vannet og det var ingen gatebelysning ettersom det var ett hytteområde.

 

En dag kom en ung gutt til galleriet falt fullstendig for ett maleri av en hvilende gaupe , som han ønsket å gi til sin mor , som fylte 50 år dagen etter .

 

Han hadde omsider kommet seg etter å ha vœrt narkoman I flere år og hans mor sluttet aldri å tro på at han ville klare sego g støttet han på alle måter .

 

Han hadde spart 3000 kroner og Rune hadde satt prisen til . 5000 . noe det helt sikkert var verd .

 

Da han så skuffelsen til denne unge mannen , sa han “: ok , du skal få kjøpe det for 3000 , siden du vil glede din mor .

 

Slik var Rune , han ønsket at alle skulle få gleden av ett vakkert bilde og gutten besøkte oss noen dager senere og fotalte om gleden til moren da hun fikk bildet av ett dyr hun beundret så høyt og en sønn som ville vise sin kjœrligeht til sin mor.

 

Tilbud”: Rimelig trykk av valgfritt motiv på T-skjorter for barn og voksne.

M.H.SEPPOLAS KUNST OG KUNSTPRODUKTER "EMK"http://galleri-grablsdegarden.business.site/

Annonser
Publisert Kategorier kunstStikkord , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.