DSC01534

12 februar 1995 vandret Rune og jeg over isen med katten Perikles og hunden Troja til Wireholmen der vi skulle bo på ubestemt tid.

Rune og Arne hadde vœrt venner i over 20 år og tilbrakt mye tid her ute.

Rune ønsket at jeg skulle bli kjent med Vansjø.

På øya stod det en tyskerbuss , som vi satte i gang med å restaurere , noe som ble meget vellykket . Jeg sydde gardiner foran de små vinduene for hånd , for strøm hadde vi ikke.

 

Rune snekret en bondeseng i 2 etasjer , som jeg sydde forheng til .

Møbkeringen var enkel , en stor gammeldags vedovn som vi laget mat på , ett hjemmesnekret skap for tallerkener og ”skaffetoy” .

 

Arne ble så fornøyd at han lurte på om vi kunne restaurere hytta også , noe vi gjorde  raskt og effektivt .

Vi skapte den lille øya om til ett lite paradis.

Ved vannet hadde vi en enorm grill laget av stein og langbord og sitteplass for 12-14 personer .

 

En dag da vi kom hjem fra en lengre båttur lå det en lapp på bordet da vi kom tilbake og Rune lo og sa ”: Underlig at han skriver brev nAr han er her til stadighet .

Det var en oppsigelse – i klare ordelag fikk vi beskjed om å fjerne os selv og tingene våre i løpet av ett døgn .

Hele denne tiden hadde vi jobbet konstant med oppussing og bygging av en liten kai slik at det ble plase for 2 båter .

 

Vi hadde brukt våre egne penger til maling og materialer.

Vi hadde akkurat kjøpt oss snekke , så det ble hjemmet vårt en tid fremover.

http://galleri-grablsdegarden.business.site/

 

 

 


7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

1 Comment

7Xx7duUS · 10. november 2017 03:12

Jeg tenker på at det er mulig å leve enkelt uten for mange ting ,noe jeg prøver på også idag med vedfyring og nœrhet til naturen .

Lukket for kommentarer.

Relaterte innlegg

kunst

FERIETUR TIL SKAGEN.

En vårdag fant vi ut at vi skulle reise noen dager til Skagen . På den tiden gikk det båt fra Moss til Skagen og vi tenkte å bli noen dager . Kattevakt hadde vi Les mer …

HELSE

BEKJEMPER ZIKA-VIRUS MED GMO -MYGG.

Fakta”: Oxiteks genmanipulerte mygg. *Oxitecs er ett britisk selsskap som vil utrydde myggarten Aedes Aegypti fra Brasil. *Aedes Aegypti kan spre over 100 sykdommer , bl. a Zika , dengue og chikungunva . *Arten er Les mer …

POLITIKK

ÅPENT BREV TIL ALEKTUM group A.S

For en tid tilbake opprettet jeg ett lån hos Nordax Bank på kr. 95000, som ble betalt etter avtale , slik at restbeløpet var kr. 68.865.18. Imidlertid fikk jeg å dette tidspunkt problemer med å Les mer …