danmarkstur

Vi pleide å innskrenker røykingen vår ved å sette opp ett røykeskjema hver dag og prøve å komme oss ned til 10 pr. Dag .En av våre faste steder når vi gikk ut for å treffe andre mennesker var Queens, en musikkpub med masse god musikk og diskusjon .

 

Utover høsten ble det ganske kjølig å sitte ute , men innehaveren på Queens satte opp ett røyjketelt der alle roykerne samlet seg .

 

Rune var rasende   på røykeloven og det var jeg også .

 

Begge mislikte vi at det ikke var noen valgmuligheter.

Samtidig ble det   opprettet en røykeklubb hvor man betalte en mindre sum for medlemsskap og kunne treffes der .

Rune laget i den anledning en tegning til œre for helseministeren den gang .Dagfinn Høybråten.

 

Denne kvelden skulle vi få besøk av en venninne som hadde vœrt bosatt i Tyrkia i mange år og vi skulle møtes på Queens.

 

Vi hadde kledd godt på oss , men hun var temmlig tynnkledd og det å drikke iskaldr øl mens man hakker tenner av frost , ble i det meste laget .

 

Sa vi handlet litt, fikk tak i en drosje og dro hjem til vårt lune rede i skogen , fyrte opp i ovnen og fikk i oss varmen igjen .

 

http://galleri-grablsdegarden.business.site/

 

Kategorier: Ukategorisert

7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Relaterte innlegg

Ukategorisert

BOLIGJAKT.

Tror du virkeligde to klarer seg uten oss i byen.   Vi bodde i snekka i 3 mndr og det gikk utmerket. Vår gode venn Vidar kom på ett helgebesøk og fortalte at han skulle Les mer …

Ukategorisert

ÅPENT BREV TIL TIL NORGES STRØMLEVERANDØRER .

Den påtvungne innstatteringen av smartmålere betegner jeg som det største overgrep mot den norske befolkning . De fleste innbyggere i Norge er fullstendig uvitende om helserisikoen de blir påført gjennom smartmålere . Helse –og Omsorgsdepartementet Les mer …

HELSE

STATISK ELEKTRISITET.

kNUT HJERTEN SØKER ETTER FELTER MED STATISK ELEKTRISITET. 84-åringen fra Hobbøl har ved hjelp av en kvist og en kleshenger funnet vann og statisk stråling I 50 år og har hjulpet  ca 400 personer med Les mer …