DA RØYKELOVEN KOM.

danmarkstur

Vi pleide å innskrenker røykingen vår ved å sette opp ett røykeskjema hver dag og prøve å komme oss ned til 10 pr. Dag .En av våre faste steder når vi gikk ut for å treffe andre mennesker var Queens, en musikkpub med masse god musikk og diskusjon .

 

Utover høsten ble det ganske kjølig å sitte ute , men innehaveren på Queens satte opp ett røyjketelt der alle roykerne samlet seg .

 

Rune var rasende   på røykeloven og det var jeg også .

 

Begge mislikte vi at det ikke var noen valgmuligheter.

Samtidig ble det   opprettet en røykeklubb hvor man betalte en mindre sum for medlemsskap og kunne treffes der .

Rune laget i den anledning en tegning til œre for helseministeren den gang .Dagfinn Høybråten.

 

Denne kvelden skulle vi få besøk av en venninne som hadde vœrt bosatt i Tyrkia i mange år og vi skulle møtes på Queens.

 

Vi hadde kledd godt på oss , men hun var temmlig tynnkledd og det å drikke iskaldr øl mens man hakker tenner av frost , ble i det meste laget .

 

Sa vi handlet litt, fikk tak i en drosje og dro hjem til vårt lune rede i skogen , fyrte opp i ovnen og fikk i oss varmen igjen .

 

http://galleri-grablsdegarden.business.site/

 

Annonser
Publisert Kategorier Ukategorisert

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.