SAGAEN OM TAPTE ØKONOMISKE RETTIGHETER OG GRÅDIGE INNKASSOBYRÅER..

nåla i veggen

ILL. Rune olsen.

Santander Consumer bank og HER OG NÅ ble slått sammen i 2015 og jeg hadde med ett 2 kredittkort i samme bank.

Jeg søkte først om å slå sammen disse , noe som ble tilbakevist.

Jeg sa sa opp begge kort og ba om en rimelig avbetaling.

Dette fungerte positivt vedr Santander , men ”HER OG NÅ”sendte umiddelbart en oppsigelse og kjørte inkasso på saken .

 

KOPI AV BREV JEG SENDTE”:

 

TIL

SANTANDER CONSUMER BANK A.S

POSTBOKS 8060

4068 STAVANGER.

 

 

Vedr. Kreditkort 1 – 97500631000 – sum skyldig beløp 25923.42

Handlekonto 918169919989.

 

 

Jeg skrev ett pent brev 23.11.15 og ba om å få sperret begge kort og ba pent om en rimelig avbetaling på begge kort .

Jeg har destruert begge kort .

 

Jeg mottok ett vennlig brev vedrørende kitt kreditkort i gebyrfri.no med avtale om nedbetaling av gjeld gjeldende 1.1.2016 , noe jeg har signert og sendt tilbake 7.12.2015.

 

På tross av dette mottar jeg oppsigelse fra Santander og krav om å betale kr. 5162 .

 

Fra tidligere Her og nå får jeg krav om å betale 2885 .

 

Det er temmelig underlig å sende oppsigelse når jeg hat bedt om å sperre begge kort og allerede har sagt opp avtalen.

På grunn av en kriminell tidligere husvert har jeg nå betalt en strømregning kreditert på meg .

Jeg har ingen mulighet for å betale disse 2 beløp nå .

Jeg har en avtale med en juridisk konsulent og skal prøve å finne en ordning på dette .

Jeg forventer ingen forståelse fra Santander Bank.

Jeg vedlegger avtale om tilbakebetaling som jeg har signert .

 

Jeg har til nå innbetalt kr. 18000.-av en sum   av kr. 30053.-

Jeg mottok ett brev fra FINANS 2 , som tydeligvis har kjøpt  min gjeld og beregner seg en rente på kr.10157 av ett restbeløp på kr.16684.26, slik at mih gjeld er på kr. 28996.58.

Med andre ord , i løpet av 2 år er min gjeld redusetr med kr. 2000.-

Jeg har etter hvert oppdaget at når man går inn på en frivilig betalingsordning ,økes rentenivået slik at gjelden øker hele tiden og man sitter i klisteret til slike firmaer som denne og lignende, som gjør seg rike på bekostning av oss som sliter med å få endene til å møtes.

Jeg skal skrive en innsigelse på dette , men utfallet vet jeg .

Det hele er ett grotesk skuespill, der rettfedigheten er en saga blott.

 

 

Annonser
Publisert Kategorier INNKASSO, POLITIKK, VideoStikkord , , , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

En kommentar om “SAGAEN OM TAPTE ØKONOMISKE RETTIGHETER OG GRÅDIGE INNKASSOBYRÅER..

 1. 7Xx7duUS

  INNSIGELSE MOT KRAV FRA FINANS 2

  May-Harriet Seppola
  Haldenveien 1340
  1875OTTEID

  Saksnr.440704/HAA.
  Kreditor “:Santander Consumer Bank a.
  Kreditors referanse “; 256695’saksnr.236678

  Medio 2015 gikk Santander Bank og “Her og nå “ sammen og ettersom jeg hadde ett kredittkort hver på disse to stedene . forsøkte jeg å få slå tt sammen disse to kortene og prøvde på en frivillig avbetaling .
  Jeg signerte en avtaleordning for Santander som jeg vedlegger og som jeg har nedbetalt ca. kr. 14000.- på .

  Det andre gikk til innkasso , og det har jeg betalt kr. 18000.- på I tvungen trekk via Namsmannen I Marker .

  Når jeg nå mottar krav fra FINANS 2 hvor rentene er satt tilkr. 10157.67 er der tydelig at politikken til FINANS 2 er å sørge for at jeg aldri blir ferdig med dette kravet .
  Jeg ønsker en konkret avregning til beregning av de skyhøye renter , som er langt høyere enn 21 % .
  Det er tydelig at erikken til dette firma er noe langt annet enn hva som reklameres på nettsiden

  SITAT”:

  Finans2 ønsker å finne løsninger som gir høyest løsningsgrad til lavest mulig pris, samtidig som vi opprettholder våre oppdragsgiveres gode kundeforhold.

  Vår viktigste oppgave er å forebygge mot tap, dette gjør vi ved hjelp av høyt kvalifiserte medarbeidere og skreddersydde løsninger. På denne måten får du bedre likviditet og kontroll på utestående fordringer umiddelbart.
  Finans2 sin forretningsidé bygger på personlig og effektiv oppfølging, med best mulig informasjonsflyt.

  Vi fokuserer på utenrettslige løsninger, men tilbyr også utstrakt rettslig hjelp og har høy kompetanse internt i selskapet (se forøvrig juridiske tjenester for mer informasjon). Som et naturlig ledd i inkassobehandlingen tilbyr også overvåk og “utenlandsinkasso”:http://finans2.no/inkasso/

  Men dette gjelder vel kun for de som sitter og tjener seg rike på andres betalingsproblemer .

  Jeg presiserer at jeg forsøkte å komme til en frivillig betalingsløsning og sa opp begge kort ,først.

  May-Harriet Seppola

  INNSIGELSE MOT KRAV FRA FINANS 2

  May-Harriet Seppola
  Haldenveien 1340
  1875OTTEID

  Saksnr.440704/HAA.
  Kreditor “:Santander Consumer Bank a.
  Kreditors referanse “; 256695’saksnr.236678

  Medio 2015 gikk Santander Bank og “Her og nå “ sammen og ettersom jeg hadde ett kredittkort hver på disse to stedene . forsøkte jeg å få slå tt sammen disse to kortene og prøvde på en frivillig avbetaling .
  Jeg signerte en avtaleordning for Santander som jeg vedlegger og som jeg har nedbetalt ca. kr. 14000.- på .

  Det andre gikk til innkasso , og det har jeg betalt kr. 18000.- på I tvungen trekk via Namsmannen I Marker .

  Når jeg nå mottar krav fra FINANS 2 hvor rentene er satt tilkr. 10157.67 er der tydelig at politikken til FINANS 2 er å sørge for at jeg aldri blir ferdig med dette kravet .
  Jeg ønsker en konkret avregning til beregning av de skyhøye renter , som er langt høyere enn 21 % .
  Det er tydelig at erikken til dette firma er noe langt annet enn hva som reklameres på nettsiden

  SITAT”:

  Finans2 ønsker å finne løsninger som gir høyest løsningsgrad til lavest mulig pris, samtidig som vi opprettholder våre oppdragsgiveres gode kundeforhold.

  Vår viktigste oppgave er å forebygge mot tap, dette gjør vi ved hjelp av høyt kvalifiserte medarbeidere og skreddersydde løsninger. På denne måten får du bedre likviditet og kontroll på utestående fordringer umiddelbart.
  Finans2 sin forretningsidé bygger på personlig og effektiv oppfølging, med best mulig informasjonsflyt.

  Vi fokuserer på utenrettslige løsninger, men tilbyr også utstrakt rettslig hjelp og har høy kompetanse internt i selskapet (se forøvrig juridiske tjenester for mer informasjon). Som et naturlig ledd i inkassobehandlingen tilbyr også overvåk og “utenlandsinkasso”:http://finans2.no/inkasso/

  Men dette gjelder vel kun for de som sitter og tjener seg rike på andres betalingsproblemer .

  Jeg presiserer at jeg forsøkte å komme til en frivillig betalingsløsning og sa opp begge kort ,først.

  May-Harriet Seppola

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.