KATTETEPPE TIL SALGS.

katteteppe til salgs.jpg

For en tid tilbake fikk jeg ideen av å bruke gamle filler ogv garnrester til først å lage ett underlag til kjøkkenstolene og etterhvert utvidet jeg dette til å lage sengeforleggere for å kunne sette føttene på ett varmt underlag I kalde vintermorgener.

 

Jeg oppdaget at kattene mine elsket teppene og når jeg sitter og syr disse sammen , har jeg noen Katter som nekter å flytte seg .

 

Dette teppet er laget av garnrester og klippede filler som jeg strikker sammen til lange strimler , og syr disse sammen til ønsket størrelse.

 

Fargene går I burgunder, rosa m.m

Prisen er kr. 1500.-

Diameter”: 100 cm .

Dette er såpass tungt at det lar seg vanskelig å sende dette, men kan kjøes direkte fra galleriet .

http://galleri-grablsdegarden.business.site/

http://gallerigrabolsodegarden.com/2016/09/13/strikkedilla-blues-og-andre-kreative-pafunn/

 

Annonser
Publisert Kategorier Håndverksprodukter, VideoStikkord , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.