“MARTIN” OG MOBBERNE.

oddvar

I 1996 leide vi “Hagestua”

I Fredrikstad , ett gammelt hus med 2 etasjer, den ene delen ble gjort om til atelier og I den andre delen hadde jeg datarom .

Ett gammelt hus med skjulte leieboere.

Her ble vi kjent med “Martin” , som var en venn av vår gode venn gjenom mange år ,

 

“Martin” hadde vœrt utsatt for en ulykke I barndommen , slik at han ble pukkelrygget .

 

Til tross for dette jobbet han iherdig I over 25 år I en større bedrift som medførte tunge løft , hvor han dag etter dag ble mobbet på grunn av en lyte han hadde .

 

I helgene pleide vi å spille “Geni “ og drikke hjemmelaget vin og “Martin” var en meget intelligent mann og hadde utrolige store kunnskaper på mange områder .

 

Rune laget en tegning av han , som noen påstod var mere lik “Martin” enn originalen .

 

Like etter innflyttingen inviterte vi til selskap til Runes fødselsdag og huset var fylt oppp av koselige mennesker og livlig diskusjon om kunst og litteratur og fotball .

Rune hadde spilt på A- laget I sin ungdom og han mente at fotballen hadde gjort han til en bedre kunstner .

Jeg kan ikke forstå at voksne mennesker er så uforstandige at de mobber ett menneske til sykdom , for etter 25 år som mobbeoffer ble “Martin” syk og matte slutte jobben , som han trivdes I , men han trivdes I kretsen vår , som inneholdt mange forskjellige individer .

http://galleri-grablsdegarden.business.site/

Annonser
Publisert Kategorier Barnevern, Håndverksprodukter

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.