zika 2

Ill. May-Harriet Seppola

 

Arne , som eide hytta og bussen på Wireholmen der vi bodde I ett år og siden ferierte ofte , var en meget morsom fyr , som hadde utallige historrier på lager .

Rune hadde bygget en platting der vi hadde ett langbord, to sittebenker og ett flott grillsted nede ved vannet .

 

En kveld da vi satt og så på båttraffikken som gikk forbi , fortalte han om den gang han hadde skutt en mygg mellom øynene på 200 meters hold .

Vi lo godt av denne historien og jeg kunne ikke dy meg for å lage en liten illustrasjon av denne besynderlige myggen .

 

For det manglet ikke på mygg på denne øya , men jeg husker en same jeg engang møtte fortelle om at de pleide å legge kongler ien tinnboks , tenne på , slik at de holdt seg borte .

 

Det var mange gjenboere på øya .

En kveld da jeg syntes forballpraten mellom Arne og Rune ble vel mye , kjørte jeg en tur rundt naboøya der en del hesteeiere fraktet hestene sine , slik at de kunne nyte friheten hele sommeren .

 

Da jeg kom tilbake , vendte jeg meg om for å legge til ved brygga da jeg med ett så en utrolig lang mann skritte rett ut I vannet og forsvinne I sivet .

 

Jeg var ikke sen om å fortøye båten og løp opp til hytta og fortalte hva jeg hadde sett .

Arne lo og sa “: det var nok han som kjøpte denne øya for ca. 100 år siden, han skulle visstnok vœre 2 meter lang .

http://galleri-grablsdegarden.business.site/

 

Kategorier: kunstVideo

7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg

kunst

LILLY ANNY.

Ill.Billedkunstner Rune Olsen ( 1948-2005).   Vi flyttet til Hanan tidlig på våren og fikk plassert alle tingene våre Ganske fort . Moren til Rune het Lilly Anny og var en søt elskelig dame som Les mer …

Video

Til Janne Strømner, Politiet i Oslo.

Jeg viser til Dagsrevyens intervju med deg i kveldens sending, 20.02.2018, angående ungdomskriminaliteten i Oslo.   Jeg må si at du i intervjuet gav mange av oss seere, i alle fall undertegnede, en lite tillitvekkende forklaring på hvem Les mer …

Barnevern

ÅPENT BREV TIL ÅS BARNEVERN.

  Jeg er en av ca. 40000 som har sett filmen der Ås barnevern sammen med sine trofaste lakeier I politiet , begår overgrep mot en 12 år gammel gutt men’s foreldrene står maktesløse og Les mer …