374698_2993600405607_1037343629_n

Aftenposten har foretatt en kartlegging over de norske nettovergriperne av 89 aktører , som er tiltalt, siktet og dømt I operasjonen “Dark room” og operasjon “Duck”

 

  • Alle 89 er norske statsborgere med norske navn med unntagelse av 1 .
  • 50 av disse er fedre eller stefedre, som alle bodde sammen med egne barn eller stebarn da de ble pågrepet .
  • 69 av disse var I fast jobb eller studerte og jobbet I yrker som politikere, direktører, arkitekter , ingeniører, uføretrygdede og anleggsarbeidere hvor flere hadde en årsinntekt på over en million kroner .
  • 10 av dsse jobbet med barn , som lœrere, barnehageansatte SFO- assistenter og tilsynsførere I barnevernet . Minst en av disse hadde seksuliserte chatter om konkrete barn han hadde vœrt lœrer for .
  • I tillegg til de 10 som jobbet med barn , hadde ytterligere 4 omsorgsyrker som sykepleiere og ambulansearbeidere. Noen av disse er dømt for grove fysiske overgrep, men’s andre hadde mengder med overgrepsbilder.
  • Mange er svœrt unge , 21 av disse var under 30 år, mens de to eldste var 70 år. Den yngste var under 15 år , men saken ble henlagt på grunn av hans alder .
  • Nesten halvparten av disse var gifte eller samboere, noen av disse ble skilt da det et ble kjent hva de hadde drevet med .
  • Drøyt to tredjedeler var ukjente for politiet , men’s 23 var tidligere straffedømte.
  • 14 av disse  var siktet eller dømt for fysiske overgrep I tillegg til billeddeling/

De tiltalte har delt overgrepsbilder I en årrekke og chattet om hvordan de skulle voldta små barn på en måte uten at overgrepene oppdages .

 

Politiet fant også e “Håndbok for pedofile”.

På sosiale medier fremstår disse som engasjerte “samfunnsborgere”:https://www.dagbladet.no/nyheter/slik-avslorte-de-norske-overgriperes-skjulte-liv-det-planlegges-et-overgrep-som-skal-skje-neste-uke/65371650

 

 

Kilde “: A-magasinet # 5 .

02.02.1018

 

 

 

 

 

Kategorier: BarnevernVideo

7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg

Video

Til Janne Strømner, Politiet i Oslo.

Jeg viser til Dagsrevyens intervju med deg i kveldens sending, 20.02.2018, angående ungdomskriminaliteten i Oslo.   Jeg må si at du i intervjuet gav mange av oss seere, i alle fall undertegnede, en lite tillitvekkende forklaring på hvem Les mer …

Barnevern

ÅPENT BREV TIL ÅS BARNEVERN.

  Jeg er en av ca. 40000 som har sett filmen der Ås barnevern sammen med sine trofaste lakeier I politiet , begår overgrep mot en 12 år gammel gutt men’s foreldrene står maktesløse og Les mer …

POLITIKK

Til Jarle Roheim Håkonsen, NRK Geir Hågen Karlsen, Forsvaret

Viser til Dagsrevyens innslag om Russland som hevdes å støtte «nazistiske» grupper i Skandinavia. (6.febr. 2018) Innslaget må vel være myntet på de mest enfoldige NRKs mediaslaver, slike som ikke har evnen til å tenke selv.   Hetsen Les mer …