GOOGLE ADWORDS.

elektroniske_penger

For en tid tilbake registrerte jeg meg på GOOGLE ADWORDS for å forsøke å skape blest for mitt lille minigalleri”Galleri Gråbolsodegarden.com som jeg har innredet I 2 etasje her jeg bor I Otteid..

Det hele virket veldig greitt .

Jeg mottok en skriftlig invitasjon I poasten , hvor Google annonserte at når jeg hadde innbetalt kr. 250, ville jeg få en rabattkode på kr. 750.

Denne rabatten har jeg ikke sett I det hele tatt .

Avtalen var at det skulle faktureres engang I måneden, noe som heller ikke har blitt overholdt .

Det virker so mom faktureringen skjer uten kontroll .

5 dager etter siste fakturering , dukket det plutselig opp en advarsel om at annonsen var blitt stoppet grunnet manglende innbetaling .

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sendt tilbakemelding og ønske at fakturering skal skje på en bestemt dag I måneden , for jeg må innrømme at jeg har ikke pnger på kontoen hele tiden , men det virker ikke som tilbakemeldinger fra meg blir tatt seriøst I det hele tatt .

Det underlige er at det har vœrt over 8000 personer som har klikket på annonsen , men jeg har ikke mottatt en eneste tilbakemelding fra noen .

Sa når jeg hat innbetalt det siste beløpet , er det på tide å finne en annen form for annonsering , for dette stolet jeg ikke på .

 

Annonser
Publisert Kategorier kunst, VideoStikkord , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.