ÅPENT BREV TIL SEKSJONSSJEF FOR DYREVELFERD I MATTILSYNET TORUNN KVŒVELSRUD.

George erwell

Jeg har fulgt en del saker der Mattilsynet er involvertt og er sjokkert over den totale kunnskapsløshet og overgrep mot bønder som jobber œrlig og redelig .

Jeg har opprettet en gruppe på facebook ved navn “STOPP MATTILSYNETS DRAP PÅ FRISKE “HUSDYR”https://www.facebook.com/groups/1537993513194614/

Sak 1”:

Sitat":

31.05.2018 kom Mattilsynet med politi hjem på gården til Pappa med den hensikt å avvlive alle sauene på gården. Ca 65 dyr, alle hadde ikke fått lamma sine ennå.

 

Over flere år har Pappa blitt trakassert av MT og deres lokale utsendinger.  MT forlangte avvikling av drift i februar, Pappa’s advokat la inn midlertidig forføyning, men tapte dessverre i retten.

2 dager etter dommen kom sto MT på tunet,  dommen er ikke engang rettskraftig. Pappa har 30 dagers ankefrist, men dyra er allerede borte.

 

MT påberopte seg nødslakt av søyer, lam og drektige søyer. Helt friske, fine dyr i godt hold. Noen gikk på beite. Noen venta på å lamme. Og tre små lam var født samme dag og fikk kun leve noen timer. Og deres siste timer må ha vært grusomme, atskilt fra mor og stående på ei slaktebil i flere timer. Ikke er det lov og transportere så små/nye lam heller. De drektige søyene ble avlivet på stedet. Men de tok ikke ut lamma, så de døde i mors liv…

Mattilsynet brøt mange lover, egne retningslinjer og tok ingen hensyn til dyrevelferd denne “dagen”:http://gallerigrabolsodegarden.com/2018/06/08/rettsak-mot-mattilsynet/

Opptak av “hendelsen”:https://www.youtube.com/watch?v=Awc8kmqVpDI

 

Sak 2”:saken mot Svein Johnsen, som ble trakkassert av stedets mattilsyn over flere år.

Den 10. September 2011 kom Gro Leite Andersen på kontroll. Hun hadde sendt brev og ville komme og sjekke øremerkene. Da hadde hun vært på gården 10. mars 2011 før utslepp men da sjekket hun ikke øremerkene.

– Jeg sendte Mattilsynet et brev og sa at jeg så ingen hensikt i at hun skulle komme, fordi dyrene gikk på utmarksbeite 6 mil fra gården, og det var helt uaktuelt å samle dyrene sammen å
kjøre de hjem for at Mattilsynet skulle se øremerkene, for deretter kjøre de på beite igjen, for deretter samle de sammen igjen ca. 25. oktober og kjøre de hjem. Derfor foreslo jeg å ta kontakt

med Mattilsynet når jeg hadde kjørt de hjem etter sesongen, så kunne hun komme og sjekke merkene.

– Dette ble avist og hun kom på gården, som hun hadde skrevet. Da

hun oppdaget at det ikke var et eneste dyr på gården, og jeg ikke hadde hentet

]
dyrene hjem ble hun forbannet. Hun brølte ut at hun hadde så stor makt at hun kunne få alle dyrene avlivet og beordre en gravemaskin til å grave en stor hål i bakken å grave de ned. Jeg hadde tilfeldigvis en mann på gården som het Steve Ottemo, som hørte dette utbruddet. Han ble helt rystet og spurte, Skal du virkelig skyte dyra til Svein og grave dem ned?

– Da svarte Gro Leite, sitat: «Hold kjeft, du har ingen ting å si – det er jeg som er sjef –
JEG HAR SÅ STOR MAKT, at jeg kan beordre bevæpnet politi til å fjerne deg fra gården, om så få deg skutt i en arm eller fot hvis du ikke slipper meg inn, så stor makt har jeg.»

– Jeg svarte henne på en rolig måte enn vis de bommer og treffer meg i brystet så er jeg død, det brydde hun seg ikke om, det var politiets ansvar. Jeg anmeldte henne til Politiet for drapstrusler på meg og mine dyr men politiet henla saken etter 5 dager uten etterforskning
– Gro Leite svarte med å fatte Aviklingsvedtak den 24.12.2011, med avvikling innen 6.01.2012. Og deretter har de fortsett med trakassering og trusler. Litt av en Julegave til Familien?

 

Politimestrer OLA B SÆVERUD sto senere på tv 2 Nyhetene og forsvarte politiaksjonen med blind vold mot meg og min kone, Instruksen var Krystallklar: Ta ham og bruk våpen om nødvendig. Han sa at de var 12 mann! Sæverud og Mattilsynet var å regne som inhabile på hver sin måte. Når det nå er bekreftet fra Nord-Troms Tingsrett og Senja Tingsrett at Politiet ikke hadde ransakingsordre, og de hadde planlagt aksjonen i
en uke. Derfor var dette en aksjon for å prøve å legitimere et overlagt drap på meg, Svein Johnsen født 020265, fordi jeg var i ferd med å avsløre alvorlig korrupsjon i det Norske “samfunn”:http://gallerigrabolsodegarden.com/2017/03/27/justismord-og-personforfolgelse/

 

Sak 3”: Sigmunn Salamonsen”:

Med tillatelse av Sigmunn Salamonsen gjengir jeg hans brev til Landbruksministeren”:

Jeg tenker på at Stortinget fra skyver seg ansvaret og gir all makt til en forvaltning. Jeg tenker på mattilsynet som har lagt ned mange gårdsbruk og ødelagt mange bønder.

Du skal få høre mer om min sak etter hvert. Jeg fikk avviklet dyreholdet midt i lammingen 18.04.11. 283 småfe ble slaktet.

11 nyfødte lam ble slått i hjel med en hammer på gården. 2 sauer avlivet og slaktet på slakteriet, mattilsynet påstår dem haltet (jeg kjenner ikke til noen som haltet kl. 8.00 om morgenen eller dagen før.) 1 sau ble slaktet og kassert – mattilsynet påstår den var avmagret.

Dette var av sauerasen bleser, den fikk to meget store flotte lam om morgenen kl. 8.00 (et sau og et værlam)  Jeg drev og inseminerte selv, for å få reinraset saueraser. Av 60 sæddoser, var det 10 sau som kom i omløp.

Det var disse 50 sau som noen hadde lammet og resten stod for tur de neste to dagene. (Det er nå bevist at det ble født på dyrebil og mye mer på slakteriet enn mattilsynet  “oppga”:http://gallerigrabolsodegarden.com/2016/12/13/brev-til-landbruksministeren/

 

Senere har  det vist seg at Mattilsynet brukte falske “bevis” for å ramme denne mannen.

MATTILSYNET FORFALSKET BILDEBEVIS Avslørt på NRK den 26.05.2011. Etter at dette var på tv, tok mattilsynet hevn og ga meg  “aktivitetesnekt”:https://www.youtube.com/watch?v=ayu9xpDfmQc&t=44s

Det finnes utallige mange slike saker der Mattilsynet gjør seg skyldig I grove brudd på dyrevelferdsloven.

Dette er toppen av isfjellet og fullastendig brudd på Grunnloven.

og Dyrevelferdsloven

 

Tvert imot våger jeg å påstå at det er EU loven som praktiseres i vår land

EU-retten bygger på Inkvisisdjonsprinsippet . Både fysiske og juridiske personer har plikt til å la seg og sine barn kontrollere og de vesener som foretar kontrollen , har krav på politiets bistand til å gjennomføre kontrollen med tvang. Det maktmisbruk som utfolder seg i ett slikt system er ”grotesk”: http://www.riksavisen.no/eos-bedraget/

 

Kopi til “

 

Landbruksdfepartementet

Justisdepartementet

De “såkaltefolkevalgte representanter på stortinget.”

May-Harriet Seppola

Haldenveien 1340

1875 OTTEID.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser
Publisert Kategorier MATTILSYNETStikkord , , , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

En kommentar om “ÅPENT BREV TIL SEKSJONSSJEF FOR DYREVELFERD I MATTILSYNET TORUNN KVŒVELSRUD.

  1. preben ramberg

    Det rår galskap i Norge maktsyken kan være forferdelig og empati og sunn fornuft kan være skrøpelig og ujevnt fordelt. I HØST har vel dem fleste fått med seg i nyhetene om en mystisk sykdom oss hunder som dem ikke finner ut av men at det er i mage og tarm har dem klart og forstå , Dette kalles fake News jeg var personlig velvillig til og hjelpe veterinær instituttet og kunne fortelle dem at denne mystiske sykdommen har pågått i mange år men i Østfold og Vestfold , det har vært omtalt i media før der en veterinær gikk ut med at hun hadde fått inn flere forgiftete hunder . Dette ble avist som tull fra blant annet dyrehospitalet i Fredrikstad som dessverre jeg kan bevise er med på og la uskyldige hunder lide en sakte pinefull død og tar store pengesummer for livsnødvendig behandling og ikke gir behandlingen . Jeg betaler 10500 kr for at hunden min skal være over natten og få blod overføring, Noe jeg så for 2 dager siden at dem fikk inn en hund med samme problem og der dem i all hast gir blodoverføring, jeg ser neste dag at noe er galt og dem sier hunden har fått flagyl og reagert på dette , jeg tar hunden og haster til neste klinikken som starter med og få overført journalen som viser ingen blodoverføring og min regning står det at hunden har fått dette og blodprosent viser ca 7 % blod igjen i hunden og dem nekter gi hunden blod det må dem først utrede før dem kan gjøre det og ultralyd var da det første men det hadde hun ikke tid til før i morgen. DETTE var også et dyrehospital jeg må krangle med veterinæren om smertestillende og hun heter meget motvillig en sprøyte og gir henne og jeg forstår jo at dette varer ikke til neste morgen men det gir hun fullstendig fan i og hunden får forferdelige smerter om natten og jeg møter opp når det åpner og jeg så ingen annen utvei en at jeg måtte avlive henne , Etter og ha tenkt meg om på kvelden ringer jeg med en gang neste morgen og sier at jeg vil ha hunden obdusert , dette var i rom julen og jeg hadde fått beskjed om at dem som kremerte ikke ville komme før en god stund på nyåret men får litt senere på dagen beskjed om at den var hentet og kremert. Dette var ren løgn for det tok 1 mnd. før asken kom tilbake. Dette er noe som mange personer har opplevd og er noe som smiths venner driver med for og kjøre folk til grunne og så stjele hus biler og alt personen eier og har for dem er så flinke til og ødelegge mennesker og dette kaller dem forsking så det kan holdes hemmelig og jeg har funnet frem til mange som har opplevd dette som er basert på forsking gjort i USA for over 50 år siden og ble avsluttet og lovet at dem aldri skulle utsette mennesker for slikt mer for personlig kjenner jeg til 4 selvmord grunnet behandlingen og seriøse norske forskere er rystet og sier dem må ha gode kontakter i utvalgene som tildeler penger, , En mann binder en sten til hunden sin og kaster den over en bro han får 8 mnd fengsel hva slags straff burde dem ansvarlige for og putte sneglegift i hundene til mange , for min del var det min beste og mest trofaste venn og sørg og sav er like stor 2 år senere og særlig siden jeg vet det står en grådig kriminel sekt bak som opptrer som mafia, Det må nok nevnes at legen min tilhører samme sekt og han tok nesten livet av meg med statiner jeg var til slutt så syk at jeg hadde mistet taleevnen og holdt på og sulte i hjel ble sykere av alt og gikk ned 60 kg. Så det er nok min skyld at det ble slått stort opp om denne mystiske sykdommen for jeg var startet og spre dette og ønsket kontakt med flere ofre. Jeg blir trakassert forfulgt på alle mulige måter dem har prøvd i flere år og finne bevisene mine for dem er tydelig nervøse og derfor er jeg også blitt forsøkt drept flere ganger 2 ganger med store stener og det ble filmet men henlagt på 4 dager av en uhabil jurist så siden jeg sitter med så alvorlige beviser så er jeg helt overbevist om at min psykiske helse er intakt men det er mange med makt innen politi kommune helsevesen som bruker og henge rundt Brunstad i stokke slik som barnevernspedagog og politimann Stian Vatndal som er korrupte og direkte onde men han har nok personlig tjent minst 200 000 kr alene på denne saken så må han gi 10 % i kollekten for og være på grønt . Det er mye mer og si rundt dette men når skal folket i Norge våkne for media lyver og grunnloven er tilsidesatt og beredskapsloven og nødrett gir dem lov til alt uten rettsikkerhet og da stjeler dem barn dreper dyr stjeler alt fra en person og det brukes AD HOC kometer eller politiråd fy nemda alle kompetente og uhabile som fan ikke skjønner en dritt og dritter i lov og rett , Så bruk borgerlig nødrett og kjemp imot dem, hele verden vet at myndighetene begår grove overgrep mot sitt eget folk og dem prøver og hjelpe oss

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.