ÅPENT BREV TIL JAN TORE SANNER.

jAN tORE Saner

Jeg kan fotelle deg at jeg begyndte i arbeidslivet etter jeg var konfirmert, da jeg var 15 år. Reiste til sjøss som 16 åring, er nå 75 år og er fortsatt i daglig arbeid med å produsere mat til udugelige politikere og andre innen makteliten. I tillegg krever dine venner fra det store og fjerne utland mat på bordet, dette bordet er jeg med på å dekke, motvillig!

Ta ansvar for den elendigheten som du og flertallet av politikereliten har skapt. Mange eldre, disse som du ikke liker, ligger på eldreinstitusjoner under ofte uverdige forhold gjerne grunnet liten betjening, mens dine fremmede venner ved det overfylte bordet ofte blir oppvartet av en hær av tjenere, f.eks. på asylmottak der betjening og penger ikke mangler.

Du overrasker meg ikke, Jan Tore Sanner, du er nett slik jeg gjennom årene har oppfattet deg! Karakteristikker passer ikke på prent.

Dette er en kort tilføyelse til brevet du fikk fra meg i går den 2. febr. 2020, og du leser vel brevene som du får fra oss urfolket?
I din artikkel på facebook skriver du om færre yrkesaktive og økte utgifter til vår pensjon og omsorg.
Hør her Sanner! Dere har gjennom 40 år drevet en befolkningspolitikk lagdt  av fru Brundtland sin fri abort politikk.
Hva innebærer dette: Jo, ca. 15000 barn av vår egen ætt har blitt tatt bort fra mors liv hvert år i 40 år. Gjennom 40 år utgjør dette mer enn en halv million barn som skulle fått kommet til verden og vokst opp til å ta sine oppgaver i samfunnet. Pluss dette kan du regne ut hvor mange av disse som selv hadde vært i foreldregenerasjon og satt nye barn til verden. Etter mitt hode nærmer vi oss 1 mill. av vår egen ætt som ikke har fått lov å bli født og vokse opp. 
Og så snakker dere om at vi blir færre yrkesaktive og at landet mangler arbeidskraft! Det er jo nett opp deres egen politikk som har ført til dette. Dere ville ikke at vårt folk skulle greie seg i fremtiden og derfor har dere påstått at landet måtte importere mennesker fra den vide verden for å "holde hjulene igang". Vår egen manglende arbeidskraft fikk ikke lov til å bli født!
Det som skjer, og har skjedd gjennom fri abortpolitikken, er et folkemord på et lite folk med knapt 4 mill. nordmenn og samer, men først og fremst et folkemord på våre små som skulle bære samfunnet videre!   
Hvis du og andre ansvarlige politikere og fri abort aktivister hadde hatt evnen til å rødme og skamme dere så ville de ha gjemt dere under de flotte skrivebordene som de aldri skulle sittet bak.

Norvald Aasen, 6983 Kvammen

...

Kjære Jan Tore Sanner!

Eier du ikke skamvett? Du prøver på en meget sjofel, ufin, uærlig og direkte motbydelig måte, å legge skylda på de eldre og pensjonistene for at Norge snart er ruinert. Og der dårlige tider viser seg i horisonten. Hvorfor tør du ikke snakke om elefanten i rommet? Ja, de ekstreme utgiftene og kostnader som du sjøl har applaudert, der Norge har tatt imot utenlandske sosialklienter ved en hodeløs innvandring som har vært hinsides, og helt ute av kontroll?!

Går det virkelig an å være så nedsnødd, dum og fullstendig blåst i hodet, der du ikke tidligere har sett at disse enorme utgiftene til fremmede folkeslag, og som går her og gresser på NAV sine høy utbetalinger, ville ta pusten fra en hvilke som helst finansminister? Der vi bare lar disse snylterne, ja som dere politikere har importert, MOT folkets vilje, og som ALDRI vil komme jobb, bare kan fortsette med sin utnyttelse av oss nordmenn? Jeg synes virkelig du begynner å bli nokså uanstendig når du legger skylda på våre eldre og pensjonister. Folk som har betalt inn halve lønna i sine år som yrkesaktive...

Ja, sannelig burde du skamme deg Sanner! Her går du til angrep på pensjonistene som har vært i full jobb fra tidlig ungdom, der de var med på å legge grunnlaget for Norges velstand. Ser du ikke at du mobber og trakasserer de eldre? Først så er du med på å importere en masse uproduktive mennesker og analfabeter uten utdannelse, der disse blir understøttet av NAV med millardbeløp, der du og andre som sitter i regjering lyver om at dette er folk som skal jobbe. Men der de viser seg at de ALDRI hverken vil eller kan jobbe, men tapper felleskassa med beløp som blir hemmeligholdt. Der dere stjeler pensjonistene sine penger for å holde denne galskapen og dette bedraget gående.

Nei, du er langt fra redelig du Jan Tore Sanner! Hvorfor har høyrepolitikere og ditt parti blitt en samling av drittsekker som lyver oss huden full hver eneste dag? Jeg trodde du hadde bedre vett i hodet enn å legge skylden på de eldre som har slitt og ofret seg for landet? Og nå skal takkes ved at pensjonen skal minskes? Skal du først skylde på trange tider, så er det ganske innlysende at det er helt andre grupper som bør kritiseres. Og da bør du bli minnet om denne hodeløse innvandringen som du sjøl har vært arkitekt for, der staten nå bruker 250 milliarder kroner i året på denne ødeleggelsen av Norge!!

Sannheten er den at de eldre og pensjonistene er bare en liten del av sosialhjelpmottakerne! For de virkelig store beløpene, de går nemlig til disse importerte utenlandske sosialklientene som med tiden vil ruinere både NAV og statskassa! Hvorfor fokuserer ikke du Sanner på disse realitetene? Kanskje du ikke får lov av NWO, FN eller Brussel? Hvorfor må det holdes hemmelig at bak de eldres behov for økonomisk støtte, ligger et langt liv med nøysomhet, forsaking og hardt arbeid for seg sjøl og fedrelandet? Og hvorfor blir det regnet som upassende å ha eldre, syke og fattige nordmenn som landets førsteprioritet, framfor å importere fremmede som ikke kliper i ærlig arbeid? Der vi bruker store og enorme midler på U-hjelp som er helt bortkastet, lar våre grenser står vidåpne for kriminelle og lykkejegere. Ja der vi i tillegg støtter alle mulige slags korrupte regimer world wide, inklusiv Hamas og andre terrororganisasjoner?

Du burde gå meget stille i dørene, du Jan Tore Sanner, som sjøl aldri har jobbet i en ærlig jobb, men gikk tidlig inn som broiler i politikken. Nei du burde absolutt ikke kaste dritt på ærlige nordmenn som virkelig har jobbet! Og glem for all del ikke våre forfedre som ofte sleit tungt og ofret sin egen helse og sine beste år for å skape seg et godt liv, og bygge opp Norge til en velferdsstat. Ja som skulle sørge for at ingen mann eller kvinne skulle lide av mangel på helsehjelp og sykepenger når behovene melder seg etterhvert. Men ikke for at lykkejegere skulle komme hit og ta seg til rette. Der dere politikere har drevet på verre enn Bør Børson, og gjort om Norge til hele verdens sosialkontor. Da er det vel ikke annet å vente at du nå holder på å få panikk når de ser tallenes tale?

Jeg veit meget godt at de som nå er blitt til en stor belastning for kommunenes sosialbudsjetter og statens trygdesystem, det er ikke de eldre nordmenn, men de som har bidratt minimalt eller nesten ikke vært i jobb, der deres skatter og avgifter er lik null. Der de heller har utnyttet vårt velferdssystem fra første dag de tråkket på norsk jord. Skylda for dagens begredelig tilstand kan du takke din sjef, Erna Solberg og hennes sharia-råd for, ja hennes "religions-rasisme" og under Høyres vanstyre der titusener av IKKE-INTEGRERBARE velferds og lykkejegere som dere sluppet inn i kongeriket. Og uten TILLATELSE fra det norske folk som får regninga over skatteseddelen.

Og så er DU, Jan Tore Sanner, frekk og freidig nok, til å skylde på de som har bygget landet, med blod, svette og tårer. Fy f...., for en skammelig finansminister du er!

Ankenes, 2/2-2020

Amund Garfors

Medlem av PDK.

 • At finansministeren tror han kan bidra til å løse de finanspolitiske utfordringene uten å nevne hovedproblemene, får vi tilskrive at han har vært for lenge i politikken. For det som er det alvorlige, det er at vi nå virkelig begynner å merke konsekvensene av den hodeløse innvandringspolitikken som har vært ført de siste tiårene.
 • Norge har en ikke-bærekraftig innvandring. Den koster oss skjorta. Den bidrar til utfordringer i finanspolitikken. Så når Sanner advarer om alvoret i budsjettkutt, så er det fordi politikere slett ikke har bare har «brukt pengene på mange gode og viktige formål». Særlig den ikke-vestlige innvandringspolitikken har vært totalt feilslått. Bom!
 • Innrøm det, eller sitt der og gi skylden til en «aldrende befolkningen» – folk som har gjort mer ærlig arbeid enn de fleste politikerne kan drømme om.
 • https://www.rights.no/2020/02/finansministeren-legger-skylden-pa-de-eldre-for-darligere-tider/

Annonser
Publisert Kategorier MENNESKERETTIGHET, VideoStikkord , , , ,

Om 7Xx7duUS

Født i Oslo i 1944 av foreldre Margit Elisabeth Dollonen .f. 1924 og Hermann Johannes Seppola , f. 1920 , som ble tvangsevakuert fra Honningsvåg da nazistene brente hjemstedet . De flyttet tilbake til Honningsvåg umiddelbart etter freden . Jeg fikk 3 andre søsken , som dessverre ikke lever idag . Jeg har 2 barn , er opptatt av politikk og alt som rører seg i samfunnet , skriver mye og deltar i diskusjoner , spesielt om barnevern som jeg betegner som salg av barn og ødeleggelse av familien som status. Bor i dag på Otteid med mine katter , dyrker økologiske grønnsaker , er vegetarianer , er glad i naturen . Har 2 snille barn .

12 kommentarer om “ÅPENT BREV TIL JAN TORE SANNER.

 1. anne kristiansen

  du burde prøve og bruke hodet før du snakker . Det er vi eldre som har slitt og byggd opp dette landet . nå er vi gamle og syke og er bare en utgift for dere . skam deg . vi har betalt inn til pensjonen vår i mange år. At dere ikke gir oss en sprøyte når vi blir 67 år så er dere ferdig med oss. Gjør som Arnfinn Nesset gjorde. Vi pensjonister lever nesten på fattig grensen , så vi kunne likevel vært døde . Du burde virkelig skamme deg . se på alle innvandrer dere drar inn i landet og som lever på Nav , der går norsk økonomi i dass ,og alle pengene dere sender ut av landet ,tilogmed til rike land . Er det noen som burde skjerpe seg er det dere som styrer dette landet . forstår ikke at du og dine likemenn får sove . men skam har dere vel ikke

  Svar
  1. 7Xx7duUS

   Takk for svar , jeg tror samtlige menesker reagerte på dette innlegget av Sanner og ble rasende .
   Hadde det ikke været for alle nordmenn som har betalt sin skatt i alle år , hadde vi ikke hatt den velferden som landssvikere som Sanner og andre prøver å bryte ned .
   Fram til 1975 var det det norske folk som avgjorde hvem vi ønsker å ha i landet ,men dette omgjorde politikerne .
   Det er skammelig hvordan de ødelegger landet vårt med å innlemme disse kriminelle inn i vårt land,som aldri vil bidra på noe som helst vis.
   Jeg har sendt kopi av dette til samtlige politikere på tinget , men det virker nærmest som de gårpå autopilot.

   Svar
   1. Kan Førde Thorkelsen

    Det er ett dødfødt storting vi har for tiden.En forsamling av uerfarne individer hvor de fleste ikke har livserfaring i det daglige fysiske livsgrunnlag og har 0-erfaring og lukt fra kroppssvette.
    Når en da også skal «svelge» de uttalelser som finansministeren gir,da er begeret fullt.Håper at denne hans pensjonistangrep på Norges grunnstamme blir hans endelikt.

    Svar
    1. 7Xx7duUS

     Jeg ble ganske så perpleks da jeg oppdaget at de fleste som sitter og styrer i Norge har liten eller ingen yrkeserfaring .
     Helseministeren har hatt noen strøjobber innen hotellbransjen ,

     Svar
 2. Arne P. Heipt

  Godt skrevet av begge, og kan bare si: Amen.
  Jeg vil gjerne få lov til å legge brevet fra Amund Garfors på min egen side på fb, med referanse til opphav.
  Dette fortjener å nå ut til flere.

  Svar
  1. 7Xx7duUS

   Amund Garfors setter sikker r stor pris på at flere deler dette ,det er fortvilende hvordan samfunnet har blitt med så og si ingen rettigheter til nordmenn. Det verste er at de fleste stortingspolitikere er medlemmer av Europabevegelsen og at de kun opptatt av å mele sin egen kakao og bryr seg ikke om oss som elsker landet vårt og norske verdier .Jeg fikk tilsendt en film der utlendinger har nesten dobbel så stor pensjon som nordmenn og hvor de sitter og skryter av at de har bygget opp Norge .Jeg blir så rasende når jeg ser slikt og at de har alle muligheterujten å foreta seg noe .

   Svar
 3. Ester A Nordmo

  Jeg har jobbet i skoleferiene fra jeg var 14 år. Jobbet på ligningskontoret og skrev konvolutter for sjefen, tjente kun noen hundre kriner i måneden, men jobb måtte man jo ha for å hjelpe til hjemme der foreldre og tre søsken også bodde. Så fort jeg var ferdig med handelsskolen som 17 åring var det ut i full jobb, også det på ligningskontoret...fikk en god del mer ansvar. Har jobbet i skatteetaten i 100% stilling helt fram til jeg møtte veggen med et smell for 12 til 13 år siden. Ser bort ifra to korte svangerskapspermisjoner i 1975 og 1978. Kravet til innkreving i skatteetaten vaar hovedårsaken. Jeg elsket jobben min, ble svært deprimert da jeg måtte sykemelde meg. Fikk 100% uførepensjon etter at jeg utviklet fibromyalgi. Er np kronisk smertepasient og går på smertestillende medikamenter daglig. Skulle JEG....som har ytet alt jeg kunne til landet mitt være grunnen til dette.....det er det mest horrible og provoserende jeg noen gang har hørt. Det er direkte uforskammet, bruker det ordet, av mangel på tillatelse til å bruke betydelig sterkere uttrykk. Pensjonistene har selv betalt inn sin pensjon i alle år, i tillegg har jeg medfinansiert Statens Pensjonskasse....som takker meg ved å samordne MINE EGNE PENGER med NAV....her kommer første ranet...neste er når vi pensjonister får redusert justering. I løpet av disse årene har jeg tapt kjøpekraft med maaange prosent. Likevel må jeg betale skatt på min pensjon som om det var LØNN som en arbeidstaker. Tar med begge henda her, enda mer uforskammet og provoserende. Så kommer dine uttalelser............hva er det egentlig du tenker på, er du blitt en maskin. Fullstendig UTEN hjerte. Virken menlig sånn. Hilsen Ester Nordmo. kronisk syk og snart 65.

  Svar
   1. Rigmor Torhus

    Hvem bryr seg vel om noen skarve pensonister som bare sitter der og er et mer eller mindre levende bevis på hva pengene ikke brukes på her i dette vårt rikeste land i verden. Vi blir jo tatt opp av sengen, vi som er heldige, får på oss ei tørr bleie og servert et par velsmakende brødskiver som vi må prøve å få i oss. Kaffen må ikke være for varm, fordi et brannsår vil det ikke være tid til å behandle. Så sitt vi no der med bleier som blir tyngre og tyngre. Vi kan kanskje fremdeles gå ved hjelp av en gåstol, men vi får ikke til å sette oss på do, og langt mindre å tørke oss etterpå. Derfor er bleien den ultimate løsning for en overarbeidet og underbemannet pleistab. Vi må forstå at slik må det være all den stund verken kommune, fylke eller stat kan bidra med flere kroner til flere ansettelser må det no bare være sånn. Vi har jo bare jobbe heile livet for å trygge alderdommen, men dessverre nå de pengan gå til menneska som fortjene det mer enn oss. Friske unge gutta som kommer fra kultur hvor det var kvinnene som jobbet og mennene satt i solveggen og prata om ingenting. Hvordan skal vi få dem til å tømme bekken å skifta bleia? Politikerne her i landet er nok litt vel optimistiske når de øyner godord fra fn europarådet vetdenshelseorganisasjon og alle ledene spradende i ull eller silkedtrsser eller kvinner nedlesset i smykker, mens vi diskré gjemmer nisselua i veska og sier ja, klart bi kan huse å brøfø horder med trengende,friske individer som verken vil eller kan jobbe. Da de krysset grensen ble det deres rett å forlange å få alt de mente de trengte, og litt mer. Jan Tore Sander og alle de andre råe, nystekte og overkokte broileren vet alt dette, men for at disse fjærkreene skal fortsette å kunne verpe må de ha et sted å gjøre det på og så må de naturligvis ha et marked for å kunne selge. De er jo ikke fullstendig blåst opp i hodene og har forstått at det er samme hvor stemmene som garanterer dem jobb kommer fra, inn eller utland. Når vi som pensjonister i tillegg skal betale lønnen til arbeidere som nok vil kvie seg til å se et kvinneansikt, for ikke å snakke om å vaske hennes nederste deler, ja da begynner bøtten med tålmodighet å renne over for både den ene og den andre.
    ,Kunne vært litt artig å sett Jan Tore sanner og hans generasjon i møte med alle disse dørene. Og forresten. Har ikke disse politikerne foreldre, tanter og onkler, eller er de samlet på et sted for de utvalgte?

    Svar
    1. 7Xx7duUS

     Takk for svar .Ingen av mine foreldre har vært på noen form for institusjon , men jeg husker for ett strev det var for å få hjemmehjelp til min far , som ble dårlig til beins på sine eldre dager , han som begynte å jobbe rett etter folkeskolen og som betalte skatt hele sitt liv .
     Jeg tror politikere har ordnet seg en bedre framtid og sikkert får særbehandling , ellers så skjønner de ikke at de noen sinne kan komme i en slik situasjon .
     Det er grotesk hvor lite empati politikerne har med grasrota og hvordan de hele tiden skal spare inn på de som har minst i dette samfunnet . De må være klar over at disse uinetergrerbare velferdsflyktninger sjelden eller aldri vil bidra i noen grad til å betale skatt m.m

     Svar
 4. Rigmor torhus

  Dere vet at det er lett å gi oss pensjonister skylden, for landets dårlige økonomi. ( vi er en av de rikeste landene i verden)for vi er ikke den gruppen som klager og syter mest, roper om diskriminering, eller går i protesttog. Politikere har aldri jobbet for det som er best for landet, men for at det skal gå godt for partiet deres slik at de får beholde jobbene sine. Lurer på hvordan det skal gå med de som blir skviset ut nå når det er blitt færre fylker og dermed færre fylkesmennen?.. alle disse innvandrerne som ikke er arbeidsinnvandrere slik som pakistanerne var det på 70-tallet, men sosialinvandrere. Vi tar i mot dem fordi vi vil spise jordbær med de store så dette er inngangsbilletten til salene hvor den globale makten råder. Vi har behov for å vise barmhjertighet, medmenneskeliget og nestekjærlighet til alle andre enn våre egne. Våre gamle og syke har tradisjon på å være fattige og bli behandlet som annenrangs og betydningsløse så oss er det ikke så farlig med. Men hvordan skal det gå med Jan Tore Sanner og andre broilere den dagen de blir gamle, syke og pleietrengende? Den som lever får se. Regner med at møtene med seg selv i haugevis av dører blir slitsomme affærer.

  Svar
  1. 7Xx7duUS

   Noen av disse peiler seg inn på store jobber i EU og FN , men plass til alle disse landsforræderne blir det ikke .
   De fleste av stortingspolitikerne er samtidig medlemmer i Europabevegelsen , som ikke rommer plass til nordmenn og Norge .
   Regjeringen er en skam for Norge .
   Takk for svar .

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.